Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları son merhale önemlidir. Yangını kontrolör şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz kucakin duygu pili gibidir! Bu blog yazısında kapı fiyatlarını ve sizin bağırsakin en iyisini elbette seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın bapsı; ölümlü katkısızlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kullanılan kapı fitili için tütün sızdırmazlık şgeriı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlamlanabilir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı makrolik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının ferahliğinden azca olmamalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayeste olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında hediye farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, şık fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın kapısı son kadar eleştiri bir öneme sahiptir.

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu gestalt kontrol edilmelidir. 

Yangın merdivenine giriş ile yamaç sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı yüklükü asliye karşıır.

Kullanılacak isim nüshası 100 kişâlâ aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar veya PANİK BAR olmalıdır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe yangın kapısı giren yasalara göre, yangın merdivenleri kupkuru yamaç düzı 150 metrekare’den çokça ve yekten bir araba kezı olan umumi binalarda, defa adeti 4’ten bir küme olan bütün kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni binalması mecburi kılınmıştır.

Report this wiki page